Del 1

Första dagen - Resan från Malmö

Fia och jag kom med Annette (hennes mamma) och pappa till  Malmö flygplats en halv timme innan gruppen skulle komma.
När klockan började närma sig halv 5( då vi skulle träffas) gick Fia och jag fram till en EF ledare som samlade hela gruppen som skulle flyga tillsammans. Han hjälpte oss att få ut våra tagar och biljetter och följde oss fram till säkerhets kontrollerna. Där efter fick vi klara oss själva.
I stället för att kolla i taxfreen så bestämde vi oss för att leta upp gaten. Under tiden vi letade träffade vi två tjejer, Clara och Natalie som reste tillsammans. Vi letade efter gaten med dom och sen satte vi oss för att äta en macka och lyssna på musik innan planet skulle gå halv 7 på kvällen. Flyg resan tog en timme. Jag, Sofia och Natalie hamnade på samma rad men Clara raden bakom.

Vi kom fram till Stockholm vid halv 8 då fick vi några rum som var hur små som helst! Typ 2x2 meter, och där skulle vi sova 4 stycken med 4 stycken stora väskor! Man kan säga att de blev trångt!
EF bjöd på middag på McDonals, maten kom ganska fort men de tog en himla tid för ledarna att komma ut med drickat!

Vi var klara med maten runt halv 10, då gjorde vi oss klara för att sova (bäddade sängarna, tvättade oss och så...) Vi kom i säng runt halv 12 med alarmet ställt på halv 3.


RSS 2.0